CaliContact 100

100ste CaliContact

De honderdste CaliContact!

Ik ben er best trots op.

Nooit had ik gedacht dat, toen ik voor de eerste keer in september 1993 een nieuwsbrief maakte, dat 25 jaar later nog zou doen. Ik deed en doe het met veel plezier, ook al is het vaak op het laatste moment wat “stressen” van hoe krijg ik hem vol. Gelukkig heb ik een trouwe “bakster” die iedere keer voor een lekker recept zorgt, bedankt Greet.

Zo af en toe een ingezonden brief maar daar blijft het bij. Zelf dan maar weer verzinnen wat er in komt te staan. Gelukkig is het patchen en quilten een hobby die veel raakvlakken heeft, dus inspriratie is overal te vinden. Nummer 100 zou eigenlijk wel een speciaal nummer moeten zijn vond ik, maar hoe??????

Een extra grote maken met veel patronen en aanbiedingen! Ach, er zijn al zoveel patronen op het internet te vinden dat we soms niet meer weten waaraan te beginnen. En in januari hebben we “so wie so” onze solden met veel aanbiedingen. Maar wat dan? Ineens wist ik het : een kadootje voor mezelf. Als ik nu zelf eens deze nieuwsbrief niet moet schrijven en vraag om ingezonden stukken! Zo gedacht, zo gedaan. Dus de inhoud van nummer 100 is gemaakt door een aantal enthousiaste quiltsters die ik hiervoor allemaal heel erg bedank.

Lisette