CaliContact 109

Spotlijster Door bobistraveling - Charlie MockingBird Parker Backyard Birds Cary NC 0816 Uploaded by Snowmanradio, CC BY 2.0

Woensdagmorgen, 25 maart 2020: Ik zit in mijn winkel, de deur is dicht en dat zal ook zo blijven, geen klanten om te helpen. Vreemd gevoel, maar gelukkig volop werk te doen, zoals een begin maken met deze nieuwsbrief.

Overbodig om te melden dat door het Corona virus de winkel gesloten is, er geen lessen, ateliers en workshops zijn. We worden teruggefloten, hopelijk niet voor lang en we zullen met ons allen het virus verslaan. Blijf allemaal gezond, gebruik uw verstand en luister naar de officiële berichtgevingen en volg ze op.

Gelukkig hebben wij een hobby die wij goed binnen kunnen uitoefenen, de meeste van ons hebben genoeg stoffen, althans dat is toch iets wat ik op beurzen vaak hoor, om de tijd door te komen. Het Hobbysalon te Antwerpen dat eind februari was had ook al te lijden van het beginnende virus. Minder bezoekers, maar wel hele enthousiaste, niet veel inzendingen voor onze reusequilt maar wel hele mooie.

Greet heeft voor ons een heerlijk recept: Appelgembercake met honingsiroop, heel gezond en goed voor een zere keel (gember en honing). Een bezoek via deze nieuwbrief aan de staat Florida met een ingewikkelde ster, een uitdaging om hem te maken.

Ik wil u via deze weg een “handje” helpen in deze moeilijke tijd, en wel een Antwerps handje, wat dat is vertel ik u hieronder met een zelf ontworpen patroon. Een aanbieding voor een mooi pakketje en deze nieuwsbrief is weer vol. Ik wens dat iedereen gezond is en blijft, dat we weer snel elkaar zien, blijf quilten en blijf positief,

Lisette.