De weg naar ons

Ons adres :

Vrijheidstraat 27

2000 Antwerpen, België

telefoon : +32 (0)3 233 60 23

 

email : calicohouse@belgacom.net

Hoe geraak je bij ons?

  • Met de wagen vanuit het noorden ( Nederland, Turnhout, Hasselt, Luik) blijft u op de Ring rijden en neemt u **afslag 5, ’t Zuid, links aanhouden, einde bij stoplicht naar links. Dan rechts aanhouden en 1ste mogelijkheid naar rechts de Leien oprijden. (juist voor het nieuwe Justitie paleis) * na het 6e stoplicht gaat u links, aan uw rechterkant ziet u het oude Justitiepaleis en aan de linkerkant restaurant Ciro’s en de Liberale Mutualiteit, d.i. de Kasteelpleinstraat. Bij stoplicht 90º links, tegenover het Antwerps Kookhuis, is de Vrijheidstraat. Halverwege de straat aan de linkerkant vindt u nr. 27, het is een gewoon woonhuis, geen winkelpand met etalage.
  • Komt u met de wagen vanuit het Zuiden (Gent, Linkeroever) dan gaat u in de Kennedytunnel  rechts rijden om dan meteen bij het uitrijden de afslag te nemen. U houdt links aan ri. centrum en rijdt dan door het tunneltje onder het nieuwe Justitiepaleis. U zit dan op de Leien en volgt vanaf * vorige beschrijving.
  • Vanuit Brussel, Mechelen rijdt u in de Craeybeckxtunnel ri. Gent, en dan volgen vanaf ** vorige beschrijving.

Ik hoop dat dit voor iedereen duidelijk is en dat u mij gemakkelijk kan vinden.

Bent u verkeerd gereden, geen paniek, bel mij gerust. Het telefoonnummer: 03-233 60 23, vanuit het buitenland: 0032 3 233 60 23.

Hieronder vindt u de reisweg via Google maps. Komt u echter met het openbaar vervoer, klik dan hier


Grotere kaart weergeven